Veel gestelde vragen

 

Algemeen

Hebben jullie een showroom?
Jazeker! U kunt een selectie van onze visagie en make-up spiegels komen bekijken in onze showroom. Ons adres is: Rubberstraat 12, 1411 AL in Naarden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10 tot 17 uur (uitgezonderd feestdagen).

Waar dient de stroomaansluiting voor de spiegel te komen?
Alle spiegels hebben een 3 meter lange kabel met stekker. Eventueel kan de stekker worden verwijderd om de kabel van de spiegel zodoende direct op de wandcontactdoos aan te sluiten.

Zijn de spiegels van gekleurd glas?
Nee, al onze spiegels zijn vervaardigd uit helder glas met een dikte van 5mm voor een perfecte reflectie.

Heb ik nog een aparte transformator nodig als ik kies voor een spiegel met LED lampen
Nee, de spiegels met LED lampen worden volledig aansluitklaar geleverd.

 

Levering

Wat zijn de verzendkosten?
Al onze artikelen worden binnen Nederland en België gratis bezorgd. Neem voor bezorging in andere landen contact met ons op.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd van spiegels tot 120 cm is 2 tot 3 werkdagen. Grotere spiegels worden bezorgd met een transportbedrijf waardoor de levertijd iets langer is; 4-6 dagen. Het transportbedrijf neemt altijd vooraf telefonisch contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Kan ik mijn bestelling online volgen?
Wanneer uw bestelling aan DHL of het transportbedrijf is overhandigd, ontvangt u een email van ons met daarin de track en trace informatie, zodat u uw bestelling online kunt volgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer het wordt bezorgd?
Mocht u onverhoopt niet aanwezig zijn bij aflevering dan ontvangt u hiervan een briefje in de brievenbus. DHL onderneemt daarna nog 1 afleverpoging. Na de eerste afleverpoging kunt u desgewenst online een alternatieve bezorgdag doorgeven.
In de meeste gevallen zal de chauffeur er voor kiezen om het pakket bij de buren te bezorgen.

Moet ik mijn bestelling controleren op beschadigingen wanneer ik het ontvang?
Ja, voor u en onze zekerheid dient u uw bestelling op eventuele (transport)schade te controleren. Mocht er onverhoopt schade zijn dan dient u ons hiervan binnen 48 uur op de hoogte te stellen. In dat geval kunnen wij u namelijk direct een nieuw exemplaar toesturen!

Krijg ik 14 dagen de tijd om mijn product goed te bekijken, en als het me toch niet bevalt, kan ik het dan retourneren en mijn geld terug krijgen?
Ja, u heeft een vrijblijvende zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel zonder opgaaf van reden aan ons retourneren en ontvangt u uw aankoopbedrag retour. Geretourneerde producten mogen niet geïnstalleerd zijn en dienen compleet, ongebruikt en als nieuw te zijn. Het dient geretourneerd te worden in de originele verpakking en inclusief accessoires.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Wij spannen ons in om u zo goed mogelijk te helpen, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Eventuele klachten kunt u per email aan ons doorgeven: info@visagiespiegels.com. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch op de hoogte stellen via: 035-8884851.
Wij zullen onze uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. U krijgt uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst een antwoord op uw klacht. Mocht dit meer tijd nodig hebben, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Wij voldoen aan de voorwaarden voor de Stichting Webshop Keurmerk. Mochten we er samen uiteindelijk niet uitkomen dan kunt u uw klacht ook sturen naar de geschillencommissie via info@keurmerk.info.

 

Garantie

Wat is de procedure als ik mijn visagiespiegel door transport kapot ontvang?
Mocht u onverhoopt uw spiegel beschadigd bezorgd krijgen dan ontvangen wij uiteraard zo spoedig mogelijk uw melding. Tevens ontvangen wij graag een foto van de schade.
Na uw melding versturen wij direct een nieuwe spiegel waarbij u wederom een email ontvangt met daarin de tracking informatie.

Wat is de procedure als er tijdens de garantieperiode iets kapot gaat?
Mocht er tijdens de garantieperiode van 2 jaar een onderdeel van de spiegel kapot gaan dan wordt uiteraard een nieuw onderdeel naar u verzonden.
Wanneer we kijken naar de historie kunnen we gelukkig vaststellen dat het slechts zelden voorkomt dat een onderdeel vervangen dient te worden, tijdens of na de garantieperiode!

 

LED verlichting

Welke LED lampen zijn beschikbaar?
Onze visagiespiegels worden geleverd met dimbare LED lampen. Hierbij kunt u kiezen uit warm witte (2700K) of koud witte (6500K) LED lampen. Voor professionele visagie wordt doorgaans gekozen voor koud witte lampen, omdat deze het daglicht het beste benaderen. Bij thuisgebruik zien we juist dat er voor warm witte verlichting wordt gekozen, omdat dit een vriendelijkere en gezelligere uitstraling heeft.

De gewenste kleur kunt u op de produktpagina van de betreffende spiegel selecteren.

 

Dim functie

Hoe werkt de dim functie?
De verlichting van de visagie spiegel wordt ingeschakeld door aan de aan-uit knop te draaien. Het licht begint zwak, maar door de knop verder door te draaien wordt het licht steeds feller. Hierdoor kan de lichtsterkte op iedere situatie worden aangepast, handig!

Waar bevindt de aan-uit knop zich?
De aan-uit knop met dim functie bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel.

 

Visagie spiegel op maat gemaakt

Maken jullie ook visagiespiegels op maat?
Jazeker, op aanvraag vervaardigen wij ook visagiespiegels op maat. Hierbij kunt u uw spiegel geheel naar persoonlijke wens samen qua afmetingen, lichtdesign, LED kleur, schakelaar en dimfunctie.

Wat is de levertijd van een spiegel op maat?
Een maatwerkspiegel wordt na vervaardiging direct vanaf de fabriek naar onze klant verzonden. De levertijd is 15 tot 20 werkdagen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op:

Nederland:info@visagiespiegels.com, telefoon 035-888 4851
België: info@visagiespiegels.com, telefoon 03-8085077