Over ons

diamond-logo
VisagieSpiegels.com is onderdeel van De Spiegelfabriek in Naarden. Wij zijn de importeur en distributeur van de stijlvolle Diamond X-Collection visagiespiegels voor Nederland en België.

Showroom de spiegelfabriekDeze visagie spiegels, ook wel theater spiegels genoemd, worden gekenmerkt door een grote variatie in designs en afmetingen. Onze spiegels worden zowel door professionals gebruikt als voor thuisgebruik ingezet. Zie hier voor enkele mooie referenties.


Showroom

Eerst advies nodig? Bel ons op 035-8884851 (Nederland) of 03-8085077 (België). Uiteraard kunt u ons ook bezoeken in onze showroom in Naarden. Hier treft u een selectie van onze visagie spiegels. Ons adres is:

De Spiegelfabriek
Rubberstraat 12
1411 AL Naarden

De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.


Levering

Klantenservice De SpiegelfabriekOnze artikelen worden direct vanaf de fabriek binnen 2 tot 3 werkdagen door DHL bij onze klanten bezorgd. Aflevering binnen Nederland en België is daarbij geheel gratis!
Grotere visagie spiegels vanaf 100 cm breed worden bezorgd door het transportbedrijf DSV, waardoor de levertijd 4 tot 6 werkdagen is.

In een enkel geval kan het voorkomen dat een artikel niet in goede orde wordt ontvangen in verband met bijvoorbeeld glasbreuk. In dit geval vernemen wij dit uiteraard graag en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuw exemplaar wordt bezorgd!


Montage

Onze artikelen worden aansluitklaar en inclusief lampen geleverd.
De bijgevoegde montage handleiding leidt u aan de hand van duidelijke stappen door de eenvoudige installatie.


Onze visagie spiegels worden met de hand gemaaktHeeft u een vraag? Laat het ons weten!

  • Email: info@visagiespiegels.com
  • Telefoon Nederland: 035-8884851 (ma t/m vr van 10-17 uur)
  • Telefoon België: 03-8085077 (ma t/m vr van 10-17 uur)